FAQ

Veelgestelde vragen

Jazeker! We nodigen onderzoekers nadrukkelijk uit om een verkenning te schrijven op basis van hun werk, direct of indirect aansluitend bij één van onze kennisclips. Neem voor meer informatie contact met ons op via info@plusnederlands.nl.

Per verkenning is een docentenhandleiding beschikbaar. Die vindt u op de Docentenpagina. Voor meer informatie over de didactiek, leerdoelen en de beoogde leeropbrengsten van PlusNederlands kunt u een kijkje nemen op de pagina Voor docenten op de algemene website van het plusprogramma. Meer informatie over de doelstellingen van PlusNederlands Lab vindt u ook hier.

Hebt u gewerkt met PlusNederlands Lab in uw lessen? Dan horen we graag uw ervaringen en feedback. U kunt een mail sturen naar info@plusnederlands.nl.

Op de pagina Voor leerlingen lees je meer over PlusNederlands en de onderdelen die je kunt volgen. Als je specifiek geïnteresseerd bent in het Lab kun je ook hier kijken. Mogelijk wordt op jouw school al reclame gemaakt voor PlusNederlands. Je kunt je docent Nederlands vragen om meer informatie of ons een mailtje sturen via info@plusnederlands.nl.

Ben je in één van de verkenningen van PlusNederlands Lab een interessant idee voor jouw profielwerkstuk tegengekomen en heb je nog vragen? Neem dan contact op en wij zullen je zo goed mogelijk proberen te helpen. Je kunt ook een kijkje nemen op Profielwerkstuk Taalkunde en LitLab voor meer inspiratie.

 

Contact

Vragen of opmerkingen? Stuur een e-mail naar info@plusnederlands.nl.

De redactie van PlusNederlands Lab bestaat uit Els Stronks en Kristel Doreleijers.